To bud på lækre produkter fra Royal Copenhagen

Royal Copenhagen

Hus og Have
Hvis du ikke kender det blå stel mega riflet fra Royal Copenhagen, så bør du bestemt undersøge det. Det er uden tvivl et af disse års mest spændende stel. Tallerkener og kopper er mere end bare et redskab. De kan være funktionelle og smukke på en gang, og Royal Copenhagen har med dette stel skabt et familiemedlem til det musselmalede, der kun kan begejstre. Det har alt det, du har brug for. Der er skåle og fade, tallerkener krus og kopper, men foruden den særlige Royal Copenhagen ynde er stellet brugbart og slidstærkt, og så er der kræset for detaljerne og kvaliteten.
Siden 1775 har Royal Copenhagen – eller Den Kongelige Porcelænsfabrik som man hed den gang – været kendt for at lave porcelæn i høj kvalitet. Den dag i dag er alle dele produceret i hånden, og kvalitet kan mærkes. Det er et stel, der kan bruges hver eneste dag, uden det falmer eller på anden måde bliver slidt. Og stel skal bruges. Det er kedeligt at have noget smukt stående, der kun tages ud til særlige lejligheder, fordi det er skrøbeligt, men det er ikke en bekymring, du får, når det kommer til det blå stel mega riflet fra Royal Copenhagen.
Er det stellet for dig, så kan du heldigvis få alle de dele, du kunne ønske dig. Stellet er lavet på den hvide, riflede tallerken, der i sin tid skabte basen for det klassiske musselmalede, så du kan få de genstande fra det højtelskede udgangspunkt.


Uskyldigheden selv – kombineret med en yndefuld og sød stil


Royal Copenhagen hvid elements er hvid på en helt ny måde. Det er som om, at hvid har fået en ny nuance og et helt andet liv med dette stel. Det omfavner hele sit ophav med den blanke, hvide overflade. Der er rifler, den oprindelige riffel fra 1775, der er kanten fra halvblonden, og der er takkerne, som du kender fra det overdådigt smukke Flora Danica.
Stellet hedder som sagt Hvid Elements, fordi det er elementer af det hele, der er samlet i hver enkelt del. Ingen del har for megen plads i rampelyset, og de giver plads til at hver enkelt kan stråle fra sin æresplads. Det er hvidt, men på en ny og frisk måde. Og netop fordi de har det hele på en hvid baggrund, kan de stå alene, som alt andet fra Royal Copenhagen, men samtidig gør Hvid Element sig utroligt smukt sammen med andre stel – uanset om det er musselmalede, Prinsesse, Helblonde eller Blå Mega Riflet.
Prøv et helt nyt og kækt udseende og kombiner dem alle som en med Hvid Elements som din base og det samlende element. På den måde kan du gøre det til dit helt eget og skabe noget, du ikke ser andre steder. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan dit bord og dit hjem skal se ud, og med Royal Copenhagen får du nogle byggesten, der både har kvaliteten og udseendet med sig.

Share on  -

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

nem flytning
Nem og billig opbevaring og flytning

Der er meget, man skal holde styr på, når man skal flytte. Meget der skal pakkes ned, mange ting, der skal arrangeres. Aftaler, man har i forbindelse med ens hus skal for eksempel enten annulleres eller ændres, og så skal man lave nye aftaler om sit...

Continue Reading...
Terrassevarmer
Få mest ud af din terrassevarmer

Hvis det varme vejr i foråret lader vente på sig, eller efterårskulden er kommet tidligt, så kan der være behov for at hjælpe varmen lidt på vej. Du kan booke en rejse sydpå, men det er desværre ikke så holdbar en løsning. En anden måde at bekæmpe de...

Continue Reading...
Sådan ser vinterhjemmet ud anno 2017

Din bolig er en base hvor det skal være rart at komme. Vinteren er en af de perioder set over hele året, hvor vi bruger mest tid indendørs. Netop derfor er det også en tid, hvor der bliver snakket rigtig meget om boligindretning. Hygge er efterhånd...

Continue Reading...