Den store beslutning om facaderenovering på huset

Hus og Have
Så er den danske sommer ovre og hverdagen har meldt sin ankomst igen. Efter hjemkomst fra ferie begyndte de tidligere overvejelser om huset igen at florere i hjemmet. Specielt en overvejelse og at få facade renoveret huset, kom op igen og vi endte endeligt med at få gjort noget ved overvejelserne.

Vi søgte efter virksomheder som kunne løfte opgaven og efter lidt henvendelser hos familie og venner, faldt valget på danskfacadepuds.dk. Vi fik en aftale i hus og begyndte at vente i spænding for endelig, at få gjort noget ved huset vi havde snakket så længe om.

Før:                                                                                        Efter:Ved møde med danskfacadepuds gennemgik vi de forskellige muligheder og materialer der kunne bruges hertil. Der er flere muligheder for facaderenovering, også flere end vi lige havde overvejet eller tænkt om. Det var her godt med lidt professionel vejledning og råd, som kunne bruges og tages med i overvejelserne. Uden dem var vi sikkert aldrig blevet helt enige og dette var specielt noget, som var godt for husfreden rundt om aftensbordet.

Efter nøje overvejelser faldt vores valg på at få netpudset huset. At få facaderenoveret huset med netpuds, er en stærk løsning som helt oprindeligt blev lavet og brugt i jordskælvsramte områder. Det er en løsning som gør, at revner og afskalninger helt kan undgås og er derfor vi valgte denne løsning.

Vi havde som nævnt længe gået og overvejet dette tiltag på huset, og er ovenud lykkelige for endelig at have taget beslutningen og få sat renoveringen til værks. Efter endt arbejde har det været en sand fornøjelse, at køre ind i indkørselen efter arbejde hver dag til et nærmest nyt hus. Det har nu også været dejligt at have en god følelse og være stolt af sit hus, når vi har inviteret gæster over.

Nu bliver der igen debatteret hvad næste projekt skal være her i hjemmet. Men en ting er sikkert, vi glæder os allerede!

Share on  -

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

nem flytning
Nem og billig opbevaring og flytning

Der er meget, man skal holde styr på, når man skal flytte. Meget der skal pakkes ned, mange ting, der skal arrangeres. Aftaler, man har i forbindelse med ens hus skal for eksempel enten annulleres eller ændres, og så skal man lave nye aftaler om sit...

Continue Reading...
Terrassevarmer
Få mest ud af din terrassevarmer

Hvis det varme vejr i foråret lader vente på sig, eller efterårskulden er kommet tidligt, så kan der være behov for at hjælpe varmen lidt på vej. Du kan booke en rejse sydpå, men det er desværre ikke så holdbar en løsning. En anden måde at bekæmpe de...

Continue Reading...
Sådan ser vinterhjemmet ud anno 2017

Din bolig er en base hvor det skal være rart at komme. Vinteren er en af de perioder set over hele året, hvor vi bruger mest tid indendørs. Netop derfor er det også en tid, hvor der bliver snakket rigtig meget om boligindretning. Hygge er efterhånd...

Continue Reading...