Er der forskel på online/offline shopping?

Økonomi
Kalenderen viser 2017, og hvis man følger udviklingen blot en smule, så vil man også vide at online shopping er eksploderet de senere år. Flere og flere forbruger vælger at købe deres varer online fremfor i den fysiske butik, som man gjorde for nogle år tilbage. Hvad skyldes denne trend? Er det fordi at vi er blevet for dovne, og simpelhen ikke orker ned i butikken og mærke varerne inden vi shopper, eller er det blot fordi at vi har alt for travlt, og slet ikke giver os selv tiden til at besøge butikkerne og 'shoppe' som vi engang gjorde?

Billigere på nettet end i butik


En helt anden grund, som man måske ikke altid tænker så meget over er, at det ofte er billigere at shoppe online fremfor den fysiske butik. Det svinger selvfølgelig meget fra branche til branche, hvor nogle har nogle markante fordele ved at shoppe online. Man skal huske at alt dette er med branchen taget i betragtning - der vil helt automatisk være en masse brancher, hvor prisforskellen næsten ikke er eksisterende. Dette gælder også visse brands. Apple er f.eks. et brand hvor du ligeså nemt kan finde et godt tilbud i den fysiske butik.

Hvis vi prøver at tage udgangspunkt i nogle af de brancher, hvor der rent faktisk er en stor prisforskel, så vil det typisk kunne være tøjbranchen. Her kan der netop være nogle klare fordele ved at købe din nye sommerkjole på nettet fremfor i butikken. Dette kræver måske at du kender modellen du leder efter, sådan at du på bedst muligvis kan afsøge markedet, og derved vide dig sikker på at du har fundet den billigste model. Generelt er tøj noget der handles mere og mere på nettet - hvilket nok skyldes at vi kender de mærker vi benytter, og derved ved hvilken størrelse vi er på udkig efter. Mange webshops har også gratis retur, hvilket gør at flere og flere blot bestiller i to forskellige størrelser, hvorefter de returnerer den ene model.

Sammenlign priserne inden du køber online


Der findes en masser muligheder for at sammenligne priserne for identiske produkter online. Vi har tjenester som Pricerunner som nemt og overskueligt gør det muligt at sammenligne priserne på forskellige produkter. Det kan være til din fordel, da nogle webshops du måske ikke kender har produkterne på tilbud lige når du mangler dem. Så gør dig selv en tjeneste og undersøg priserne på produkter inden du bare shopper dit yndlingssted!

Hvis du modsat ikke er så langt at du ved hvilket produkt du skal købe, så findes der også en masse guides til køb af et bestemt produkt. Hvis du f.eks. er på udkig efter noget så simpelt som en termokande, så kan det faktisk være svært at vide hvilken der er den bedste? Derfor kan det være en fordel hvis du tager et nærmere kig på en termokande test, hvilket vil give dig en klar indikation af hvilket produkt du skal vælge. Herefter bør du så søge på Pricerunner eller lignende, sådan at du får det bedste produkt til den bedste pris.

Kort sagt, så er det vigtigt at gøre sit forarbejde når man shopper online. Der kan være mange penge at spare ved netop at shoppe online.

Share on  -

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Det har været et travlt forår på boligmarkedet i Syd- og Sønderjylland!

Danmark er nu for alvor begyndt at bevæge sig ud af den skygge, som finanskrisen lagde over hele verden i 2008 - og det viser sig særligt på boligmarkedet, hvor priserne endelig er begyndt at rejse sig igen. Lysten til at investere i ejendomme er stø...

Continue Reading...
Bliv klogere på Bitcoins på nettet!

Kryptovalutaer er utrolig populære og ikke mindst utrolig smarte, men faktum er bare, at der er mange mennesker, som er usikre på, hvad Bitcoins helt præcist går ud på. Teknologien, som Bitcoin er baseret på, hedder ”Blockchain”, men det er en avance...

Continue Reading...
diverse ting til kontoret
Tjen penge på at reklamere for dig selv

Når du skal have fede kontorartikler, skal du selvfølgelig have dit logo på dem. Men hvordan designer man et logo? Du skal vælge dit logo ud fra en række forskellige ting. De mest vigtige er naturligvis, hvem din målgruppe er, og hvad du sælger. Hvis...

Continue Reading...