Jeg er i RKI, men ønsker at låne penge – er det muligt?

regulator

Økonomi
Der skal ikke være nogen tvivl om, at du har et væld af muligheder for at låne penge på det danske marked. Ikke nok med, at det er muligt at gå i banken, hvis du vil låne penge, så finder du også et stort antal danske samt udenlandske låneselskaber, der det muligt for dig at optage et lån via nettet. Derfor skal du ikke være bange for, at du ikke kan låne penge, de penge, du skal bruge, men du skal dog være klar over, at det ikke er helt så nemt for alle at få lov til det.

Hvis du står registreret i RKI eller på anden vis er blevet registreret som dårlig betaler, så skal der ikke lægges skjul på, at det kan være svært at få lov til at låne penge. Det skyldes, at det bestemt ikke er alle låneselskaber, der er villige til at låne penge ud til personer, der står anført som dårlig betaler. Det er dog ikke noget, der betyder, at det er helt umuligt for dig, da der skam findes selskaber, der er villige til at låne penge ud til dig, selvom du står registreret i RKI.

Qua ovenstående, så skal du dog være klar over, at langt de fleste af de selskaber, der er villige til at låne penge til personer, der står anført i RKI samtidig også kræver en højere pris for dette, som skal betales i form af enten gebyrer eller højere renter. Det er derfor også noget, der betyder, at hvis du gerne vil låne penge, selvom du er i RKI, så skal du være villig til at betale for det – er du ikke villig til at betale ekstra for det, så er det ganske enkelt ikke muligt for dig.

Hvorfor er det dyrere at låne penge, når jeg er i RKI?


Der er flere årsager til, at det er dyrere for dig at låne penge, hvis du står i RKI. I denne forbindelse bør det dog gøres klart, at det i høj grad er noget, der handler om, at der løbes en større risiko ved at låne penge ud til en person, der i forvejen står anført som dårlig betaler – og det er særligt noget, der gør sig gældende, hvis du er registreret i RKI for et højt beløb. Som det er nævnt ovenfor, så er det derfor også vigtigt, at du indstiller dig på, at det vil koste dig ekstra.

I denne forbindelse skal det også gøres klart, at det er langt fra alle låneselskaber, der kan findes på det danske marked, der er villige til at låne penge ud til folk, der står i RKI. Det er også noget, der betyder, at du har begrænsede muligheder for at finde et låneselskab, der er villige til at låne penge ud til dig. Oftest er det også en individuel sag, da der selvfølgelig er mulighed for at tale sin sag og forklare, hvorfor man skal have lov til at låne de penge, som du søger.

I løbet af de seneste par år er der dog flere og flere låneselskaber, der har gjort det klart, at de er villige til at låne penge ud til personer i RKI. Hvad mange af disse dog er fælles om er, at gøre det klart, at det bestemt ikke er noget, der kommer uden yderligere udgifter, da der er en markant højere risiko ved at låne penge ud til personer, der står registreret i RKI eller på anden vis er registreret som dårlig betaler, hvilket de fleste dog også er klar over.

Sørg for altid at se på flere muligheder


Hvis du ønsker at låne penge på trods af RKI, så skal det bestemt gøres klart, at det er uhyre vigtigt, at du sørger for at undersøge samtlige muligheder. Der er rigtig mange, der har en tendens til at vælge den første og bedste løsning, men faktum er dog, at det er meget sjældent, at det faktisk viser sig at være den bedste løsning. Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at allokere tid til at se nærmere på alle dine muligheder, så du er sikker på at vælge den bedste.

Share on  -

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Det har været et travlt forår på boligmarkedet i Syd- og Sønderjylland!

Danmark er nu for alvor begyndt at bevæge sig ud af den skygge, som finanskrisen lagde over hele verden i 2008 - og det viser sig særligt på boligmarkedet, hvor priserne endelig er begyndt at rejse sig igen. Lysten til at investere i ejendomme er stø...

Continue Reading...
Bliv klogere på Bitcoins på nettet!

Kryptovalutaer er utrolig populære og ikke mindst utrolig smarte, men faktum er bare, at der er mange mennesker, som er usikre på, hvad Bitcoins helt præcist går ud på. Teknologien, som Bitcoin er baseret på, hedder ”Blockchain”, men det er en avance...

Continue Reading...
diverse ting til kontoret
Tjen penge på at reklamere for dig selv

Når du skal have fede kontorartikler, skal du selvfølgelig have dit logo på dem. Men hvordan designer man et logo? Du skal vælge dit logo ud fra en række forskellige ting. De mest vigtige er naturligvis, hvem din målgruppe er, og hvad du sælger. Hvis...

Continue Reading...