Køb domæne via Dit Webhotel

headset og computer

Økonomi

Du skal benytte Dit Webhotel, hvis du vil købe domæne. Vi anbefaler kun steder med lave priser og uden en masse skjulte ekstraudgifter. Mange af de gratis udbydere har skjulte gebyrer - og ofte adresser, der ikke er særligt spændende. De fleste mennesker vil gerne have et helt almindeligt .dk, .com, .org eller .net domæne og ikke et domæne, der i virkeligheden reklamerer for en gratis udbyder.

Der er stor forskel på, hvad det koster at købe domæne forskellige steder, og de det absolut billigste på markedet er webhosting.dk og herefter er der DK-hostmaster. Du kan sagtens købe et billigt domæne uden at være bundet til samme sted resten af livet. Skulle du altså allerede have et domæne hos en dyr udbyder, overfører de fleste steder din adresse gratis. Det er nemt og igen er prisen altså vigtig, når du etablerer webshop.

De bedste priser


Det er helt essentielt, at du ikke bruger alle pengene på dit webhotel og på at købe domæne. Din webshop skal ikke koste penge, den skal give penge. Det smart ved en online shop er jo netop, at det ikke koster en masse at etablere sig som selvstændig. Du skal tjene penge på at sælg dine produkter, og jo færre udgifter du har på selve din butik, jo hurtigere laver du overskud. Det er også derfor, det kan betale sig, at finde en nem løsning på din webshop.

Hvis du benytter udbydere, der har brugervenlige løsninger, behøver du ikke ansætte andre til at etablere din webshop. Der er stor forskel på, hvad domæner koster. Og der er ikke forskel på, hvad du får ud af dem. Du forbinder dem bare med din normale webhost. Et domæne er jo bare en adresse, og derfor skal du altså ikke lade dig narre til at tror, at du får mere, hvis du betaler mere.

Vælg det rette domæne


Du skal tænke over, hvilket domæne du gerne vil have til din webshop. Og det kan allerede betale sig at overveje, imens du tænker over, hvad din shop skal hedde. Du skal ikke vælge et navn, som alle andre har i forvejen, for så er det helt sikkert, at domænet allerede er købt. Heldigvis kan du se på de forskellige hjemmesider, om domænet allerede er taget. Forbrugere har brug for genkendelighed, og derfor holder det ikke, hvis dit domæne og navnet på din shop ikke hænger sammen. Det er simpelthen et dumt sted at glemme at tænke. Når du brander dig selv på nettet, skal du altså have et godt domæne. Og desuden finde en god udbyder af webhoteller.

Det hjælper Dit Webhotel dig også med at finde ud af. Vi har en række gode råd og anbefalinger til dig, som gerne vil etablere en shop på nettet. Kom i gang allerede i dag og køb dit domæne via Dit Webhotel. Det er din garanti for de bedste priser og råd angående køb af domæne. Du skal huske, at dit domæne også er din mailadresse, så det kan være rigtig smart at vælge det helt rigtige. Som udgangspunkt skal det altså være noget, alle andre ikke hedder og noget, og noget der er nemt at skrive.

Share on  -

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Det har været et travlt forår på boligmarkedet i Syd- og Sønderjylland!

Danmark er nu for alvor begyndt at bevæge sig ud af den skygge, som finanskrisen lagde over hele verden i 2008 - og det viser sig særligt på boligmarkedet, hvor priserne endelig er begyndt at rejse sig igen. Lysten til at investere i ejendomme er stø...

Continue Reading...
Bliv klogere på Bitcoins på nettet!

Kryptovalutaer er utrolig populære og ikke mindst utrolig smarte, men faktum er bare, at der er mange mennesker, som er usikre på, hvad Bitcoins helt præcist går ud på. Teknologien, som Bitcoin er baseret på, hedder ”Blockchain”, men det er en avance...

Continue Reading...
diverse ting til kontoret
Tjen penge på at reklamere for dig selv

Når du skal have fede kontorartikler, skal du selvfølgelig have dit logo på dem. Men hvordan designer man et logo? Du skal vælge dit logo ud fra en række forskellige ting. De mest vigtige er naturligvis, hvem din målgruppe er, og hvad du sælger. Hvis...

Continue Reading...