Lån af penge på nettet gav Susie og Leif mulighed for at udleve drømmen om får

Andre ting
De kan ikke blive enige om, hvis ide det var. 65-årige Susie Hansen og 67-årige Leif Hansen sidder grinende og småskændes om, hvis ide det egentlig var, at de skulle have får. Og sætninger som: ”Men det var jo min bedstefar, der havde får,” og ”Men det var jo mig, der gerne ville filte deres uld,” ryger hurtigt gennem luften. Det er tydeligt at mærke på de to, at de har været sammen i mange år.

”Ja, det kan virke som en lidt tosset drøm,” siger Susie Hansen, ”Men det er noget, som vi altid har drømt om.”

Leif Hansen nikker bekræftende.

”Ja, det er noget, som vi altid har snakket om, at det kunne være sjovt at have. Jeg kunne godt tænke mig dem for kødets skyld, og du kunne godt tænke dig dem for uldens skyld. Og vi syntes begge to, at det kunne være hyggeligt at have nogle at passe på, når vi gik på pension,” siger Leif Hansen.

Han har været pensionist i nogle år, mens Susie Hansen blev pensionist for et halvt år siden. Og så skulle drømmen om får udleves.

Plads til fårParret begyndte at gøre klar til en indhegning til fårene. De har en stor grund på landet, og der var derfor god mulighed for at have fårene på deres grund. Men det koster nogle penge, og parret blev nødt til at låne.

”Vi spurgte nede i banken, men de kiggede godt nok lidt underligt på os, da vi gerne vil låne penge til at købe får for,” siger Leif Hansen med et smil.

Susie Hansen nikker.

”Vi snakkede på et tidspunkt med vores datter og svigersøn om det. De kendte en god ide, der hedder Camar, hvor man kan se sammenligninger af forskellige lån. På den måde kan man finde det billigste,” fortæller Susie Hansen.

Parrets datter og svigersøn havde brugt servicen til at købe en ny bil.
”Vi vidste jo godt, at de havde fået en ny bil, men vi havde jo ikke tænkt over, hvordan de havde fået råd til den,” siger Leif Hansen.

Penge til får


Med siden blev det dog meget nemt for parret at finde et lån, der passede til dem.
”På Camar kan man både se, hvor mange penge man kan låne, hvor meget det koster, hvor længe man har til at betale dem tilbage – alt. Det var derfor en rigtig god side for os,” siger Susie Hansen.
Parret havde været lidt skeptiske i forhold til at låne penge via nettet. Men da de hørte, at deres datter og svigersøn havde gjort det uden problemer, turde de også godt kaste sig ud i det. Og nu går der ti får i folden bag ved parrets hus.
”Vi skal have lam for første gang her til foråret, og det glæder vi os meget til, ” siger Susie Hansen, da hun viser den brogede flok af får frem for journalisten og fotografen.

Share on  -

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Sådan skaber du ”den gode arbejdsplads”

Der er altid delte meninger om, hvad den gode arbejdsplads skal indeholde, og hvordan den skal fungere, men generelt set er der dog nogle retningslinjer, der som regel skaber et godt arbejdsklima. Den gode arbejdsplads skal f.eks. omfavne medarbejder...

Continue Reading...
Derfor er autoservice så vigtigt

Som bilejer er man udmærket godt klar over at fejl og mangler kan forekomme på bilen, og derfor er det selvfølgelig yderst essentielt at få tjekket op på bilen. For os der ikke har helt styr på det med biler, motorer og servicetjek, ja så kan det god...

Continue Reading...
Skab de perfekte rammer for dine ansatte

Har du en virksomhed hvor der ligeledes er ansatte, vil det med garanti altid være super vigtigt for dig, at danne de bedste rammer for dine medarbejdere, således du sikrer at de præstere hver evig eneste dag. Vi kommer i dagens indlæg på Regulator.d...

Continue Reading...