Lån penge til din hjemmeside

loan

Økonomi

Har du ikke mønter liggende med etiketten ”hjemmeside” i krukken med småmønter, så kan du let og bekvemt låne penge til at kickstarte din drøm. Måske går du og leger med tanken om at blive selvstændig og vil gerne have en flot, professionel hjemmeside? Den slags koster penge, men man skal ikke gå på kompromis med sin virtuelle identitet og specielt ikke i opstartsfasen, hvor det gælder om at hive kunder i forretningen, uanset om du sælger hundeudstyr, tilbyder konsulentydelser eller ønsker at kaste dig ud i jobbet som vinduespudser.

I mange tilfælde kan du med indtjeningen fra din nye forretning hurtigt tilbagebetale lånet. Tænk på din hjemmeside som førstehåndsindtrykket du giver dine potentielle kunder og samarbejdspartnere – Præcis som når du møder nye mennesker ansigt-til-ansigt, så bliver din virtuelle fremtoning også lynhurtigt bedømt og efterfølgende valgt til eller fra. Gå derfor ikke på kompromis med dit valg af hjemmeside.

Lån let penge med lånlet


En af de bedste låneløsninger, når du ønsker at låne penge til din kommende hjemmeside, er. Hvis du er over 21 år gammel, er du med stor sandsynlighed kvalificeret til at låne penge gennem Lånlet. Det er, som navnet antyder, en let løsning. Du må desuden ikke være registreret i RKI og skal desuden have en dansk bopæl og ydermere en fast indkomst, som garanti for, at du kan betale lånet retur.

Med lånlet kan du låne fra 7.000 DKK og helt op til 75.000 DKK, så der er altså rigeligt med rum i budgettet til en rigtig fin hjemmeside samt hvad du ellers måtte få brug for i din opstartsperiode. Du vælger selv løbetiden for tilbagebetalingen, så din indkomst og andre udgifter kan følge med. Du kan tilbagebetale lånet i mellem 12 og 72 måneder. Alt du skal gøre for at komme i betragtning til lånlet er, at udfylde en ansøgning online med relevant info, så får du hurtigt svar retur og kan dermed begynde dit eventyr og udleve dine drømme med dit nye lån.

Køb dit domæne og webhotel hos Unoeuro


Er du i tvivl om, hvor du skal starte med din nye hjemmeside nu når pengene er i hus? Unoeuro er et godt sted at starte. Det er specielt en brugbar løsning til mindre virksomheder og private hjemmesider.

Det er nemmest at komme godt i gang hvis du ved, hvad du ønsker din virksomhed skal hedde og vælg derefter et domænenavn, som svarer til din virksomhedsnavn. Så kan dine kunder nemt finde dig online. Når du ved, hvad du ønsker at kalde dit domæne, kan du med Unoeuro hurtigt tjekke om det er tilgængeligt eller om nogen fik den gode idé før dig. Skulle sidstnævnte være tilfældet, finder du først et tilgængeligt domænenavn. Hernæst kan du købe domænet samt et dertilhørende webhotel, som holder hjemmesiden oppe og kørende. Webhotellerne kommer i forskellige pakkeløsninger i forskellige prisklasser. Identificér dit behov og vælg en passende pakke. De forskellige størrelse giver forskellige muligheder for tilvalg.

Share on  -

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Det har været et travlt forår på boligmarkedet i Syd- og Sønderjylland!

Danmark er nu for alvor begyndt at bevæge sig ud af den skygge, som finanskrisen lagde over hele verden i 2008 - og det viser sig særligt på boligmarkedet, hvor priserne endelig er begyndt at rejse sig igen. Lysten til at investere i ejendomme er stø...

Continue Reading...
Bliv klogere på Bitcoins på nettet!

Kryptovalutaer er utrolig populære og ikke mindst utrolig smarte, men faktum er bare, at der er mange mennesker, som er usikre på, hvad Bitcoins helt præcist går ud på. Teknologien, som Bitcoin er baseret på, hedder ”Blockchain”, men det er en avance...

Continue Reading...
diverse ting til kontoret
Tjen penge på at reklamere for dig selv

Når du skal have fede kontorartikler, skal du selvfølgelig have dit logo på dem. Men hvordan designer man et logo? Du skal vælge dit logo ud fra en række forskellige ting. De mest vigtige er naturligvis, hvem din målgruppe er, og hvad du sælger. Hvis...

Continue Reading...