Sådan fik Mark og familien foretaget et grundigt tjek af huset

huseftersyn

Hus og Have
Mark og hans kæreste elskede deres lille hus, som de havde købt for flere år siden efterhånden. Tiderne ændre sig og for disse to var det denne gang til det bedre. De var nemlig blevet gravide, hvilket også var årsagen til, at de nu var klar til at flytte fra deres lille hjem. Med en lille ny på vej var det på tide, at finde noget større, så de kunne få plads til et børneværelse og generelt mere plads for at skabe de bedste omgivelser for deres lille og nye familie.

Huseftersyn sørgede for, at Mark fik undveget potentielle store skader på huset


Desværre, som så mange andre, oplevede Mark og hans kæreste lidt udfordringer da de ønskede at sælge huset. Det gik nemlig ikke så hurtigt, som de håbede på og med den lille ny på vej blev tiden mere og mere knap. Derfor undersøgte Mark, hvad der kunne gøres for, at få solgt huset hurtigere.
Han kom til, at læse om tilstandsrapporter, elinstallationsrapport og huseftersyn. Han læste om erfaringer andre i samme situation havde gjort her. Heriblandt fandt han eksempler på folk, som havde investeret i huseftersyn og derefter oplevet større interesse i deres boliger, som havde bevirket et snarligt salg. Dette fangede naturligvis hans opmærksomhed og han kontaktede straks en byggesagkyndig. Huset de boede i var fra før 2000 og de blev derfor rådet til, at få foretaget et total huseftersyn for at blive klogere på husets tilstand, så købere kunne se dette og få et større overblik. Under huseftersynet opdagede den byggesagkyndige både mindre og store skavanker på huset. Dette blev Mark selvfølgelig gjort opmærksom på og det stod også i den færdige tilstandsrapport. Uden tilstandsrapporten, som hørte med til huseftersynet, så havde Mark ikke fået udbedret forskellige skader og skønhedsfejl på huset, som i længden kunne have haft store konsekvenser.

Tilstandsrapport og elinstallationsrapport banede vejen frem til et salg af huset


Huseftersynet, som bl.a. kan indeholde både tilstandsrapport og elinstallationsrapport, skulle vise sig, at skabe en interesse i Mark og hans kærestes fine hus, som ellers før ikke bragte så mange nysgerrige huskøbere. Efter kort tid, stod Mark og afleverede nøgen til deres gamle hus, som nu blev overdraget efter salget. Køberne fortalte, at huseftersynes var den afgørende faktor for dem, for at købe huset. Med det overblik det gav vidste de nemlig hvad de gik ind til og det ville de ikke være foruden.

Sparede penge og blev flere erfaringer rigere


Huseftersynet gjorde, at Mark sparede penge på alvorlige skader og reparationer, som ikke kunne være undgået hvis han ikke havde fået udbedret småskaderne straks efter eftersynet. På denne måde sparede han penge og økonomisk var det altså en stor fordel, at få lavet disse rapporter, da de også kunne få de penge de ønskede for huset. Erfaringen de nu stod med, kunne de bruge til fremtidige salg – de var også blevet generelt klogere på byggeri og de vigtige faktorer der spiller ind ved både køb og salg af hus.

Share on  -

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

nem flytning
Nem og billig opbevaring og flytning

Der er meget, man skal holde styr på, når man skal flytte. Meget der skal pakkes ned, mange ting, der skal arrangeres. Aftaler, man har i forbindelse med ens hus skal for eksempel enten annulleres eller ændres, og så skal man lave nye aftaler om sit...

Continue Reading...
Terrassevarmer
Få mest ud af din terrassevarmer

Hvis det varme vejr i foråret lader vente på sig, eller efterårskulden er kommet tidligt, så kan der være behov for at hjælpe varmen lidt på vej. Du kan booke en rejse sydpå, men det er desværre ikke så holdbar en løsning. En anden måde at bekæmpe de...

Continue Reading...
Sådan ser vinterhjemmet ud anno 2017

Din bolig er en base hvor det skal være rart at komme. Vinteren er en af de perioder set over hele året, hvor vi bruger mest tid indendørs. Netop derfor er det også en tid, hvor der bliver snakket rigtig meget om boligindretning. Hygge er efterhånd...

Continue Reading...