Sådan skal din stue se ud i 2016

stue med runde spiseborde

Hus og Have
Den moderne boligejer, som ønsker at have en stue, der får andre til at blive misundelige, kigger fremad, og ser hvad fremtiden bringer. Designeren har svaret, og producenten er klar til at levere et produkt af kvalitet og værdi. Så hvordan ser en spisestue ud i år 2016? Svaret kan findes hos de store leverandører af møbler til det moderne hjem, disse samarbejder med en designer og en produktionschef og finder de optimale løsninger på, lige præcis hvad en stue i 2016 mangler.

Den moderne proces for at lave et nyt møbel har mange led, starten er hos producenten, som konstaterer at der mangler noget nyt og moderne, hvilket de kan levere. Analyser bliver lavet, på hvad der blev købt mest af, og produkttypen findes. Som eksempel ser vi på de runde spiseborde. Et simpelt møbel, som har overlevet gennem mange generationer.

Designeren får nu til opgave at bryde det runde spisebord ned, og han skal se på hvilke faktorer, der gør det tiltalende for kunden. En gennemgang af de forskellige varianter der er af et rundt spisebord, bliver udført for at fortælle designeren, hvilke type bord han skal til at designe. Når designeren endelig er tilfreds, og det er godkendt til at være realiserbart, sendes det videre til produktion. Derefter følger en række af tests og vurderinger, som skal bruges til at godkende produktet hos forbrugerne.

Når det endelige spisebord bliver masseproduceret og tilgængeligt for kunder, er det moderne runde spisebord klar til at afgive sit præg på, hvordan din stue skal se ud i 2016.

Hvorfor vælge en gammel klassiker?


De runde spiseborde har fandtes gennem mange generationer og bliver stadig brugt, dette skyldes deres evne til at passe ind i mange hjem, samt kvaliteten af det gamle håndværk som blev brugt. I moderne tid, når man laver møbler, er prisen meget afhængig af kvaliteten. Derfor er produkter til en højere pris også stillet med højere krav af dets forbrugere. Ved køb af et bord til 5.000 kr., forventes der fx ikke, at det knirker eller vipper. Træet skal være jævnt og høvlet, mens sammensætningen skal være mulig, uden for mange udfordringer.

Ved at genopfinde et design, gør man det muligt for kunderne at finde en erstatning for noget, som de måske holder af, eller har arvet, hvorefter det er gået i stykker. Det tidsløse design bidrager til traditionerne, om at have det runde bord som en del af hverdagsbilledet. På samme tid giver det den ældre generation noget, de kan relatere til, når de er på udkig efter nye møbler. Deres opfattelser af moderne produkter strækker sig kun til, hvad de allerede kender, har hørt om, eller er blevet rådgivet til.

Den almindelige tilgang til køb af nye møbler udgør som regel en vurdering af pris mod kvalitet. Når et gammelt design bliver relanceret, følger tankerne om kvalitet med udseendet. Et tidløst design bærer værdier med sig, som en kunde altid vil kunne finde tiltalende og på samme tid vigtigt, når valget skal falde på det endelige køb.

Share on  -

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

nem flytning
Nem og billig opbevaring og flytning

Der er meget, man skal holde styr på, når man skal flytte. Meget der skal pakkes ned, mange ting, der skal arrangeres. Aftaler, man har i forbindelse med ens hus skal for eksempel enten annulleres eller ændres, og så skal man lave nye aftaler om sit...

Continue Reading...
Terrassevarmer
Få mest ud af din terrassevarmer

Hvis det varme vejr i foråret lader vente på sig, eller efterårskulden er kommet tidligt, så kan der være behov for at hjælpe varmen lidt på vej. Du kan booke en rejse sydpå, men det er desværre ikke så holdbar en løsning. En anden måde at bekæmpe de...

Continue Reading...
Sådan ser vinterhjemmet ud anno 2017

Din bolig er en base hvor det skal være rart at komme. Vinteren er en af de perioder set over hele året, hvor vi bruger mest tid indendørs. Netop derfor er det også en tid, hvor der bliver snakket rigtig meget om boligindretning. Hygge er efterhånd...

Continue Reading...